PRESENTACIÓ DEL CD POEMES DEL LLIBRE BESTIOLES

Avui hem presentat al pati de l'escola  el fruit d’un projecte encetat el 25 aniversari, on el protagonista va ser el mestre, pedagog i escriptor Enric Soler i Godes.
Les seues aportacions a la renovació pedagògica , han estat molt valuoses per a l’educació en els temps actuals. Tota la seua obra revela una digna herència cultural, i per tal digna de ser reconeguda.
El nostre homenatge va ser treballar la seua poesia, i concretament el seu segon llibre de poemes, un finíssim recull, entre sorneguer i líric titulat Bestioles i  publicat l’any 1952.
Soler i Godes empra els animals, amb un to situat entre la ironia i la visió com a simples elements de la natura. Els cavalls, les papallones, les formigues…funcionen poèticament per a estimular  la imaginació… 
La Càtedra Soler i Godes ens va concedir el curs passat, una dotació econòmica per a la publicació d’aquest CD de Poemes que presentem avui. 
Hem gaudit del recital del Poemes recitats per tots els alumnes,  amb la música original en directe dels mestres:  Santiago Campos (a la guitarra) i Xavi Porcar (al piano).






Gràcies a les famílies per la vostra assistència i esteu convidats el proper dia 24 a les 18 h al saló d'actes del Conservatori, on es presentarà el projecte de les activitats realitzades, amb recital inclòs dels poemes, dins dels actes programats per la Càtedra Soler i Godes, dins de la XIV setmana dedicada al Mestre

Entrades populars