25 ANIVERSARI DE LA NOSTRA ESCOLA

Comencem del 19 al 23 de maig la XXIVa Setmana d'Animació Lectora, que just es va encetar quan l'escola  tenia un any de vida. S'ha volgut fer coincidir amb la celebració del 25è aniversari de l'escola, perque va ser una primavera de l'any 1989 quan el mestre Soler i Godes va vindre a inaugurar-la.

Volem donar les gràcies a tots els col·laboradors  que faran que aquesta setmana que encetem siga un veritable homentatge al mestre i a tota la comunitat educativa.
A l'AMPA perquè subvenciona amb la seua totalitat al grup Trobadorets (que faran la cloenda amb un recital de cançons infantils i d'animació).
A la llibreria BABEL perque ja fa molts anys, deixa desinteresadament tots els contes, llibres...per als estants que es monten al centre.
A la CÀTEDRA SOLER I GODES, que ens ha deixat part del material de l'exposició dedicada al mestre i  ha fet donació de llibres i cds,i a HERMINI SEGARRA, membre del MRP, que va formar part dels inicis de la Fundació Càtedra.
A PEDRO GÓMEZ membre de la Tertúlia poètica El Almadar i autor diversos llibres publicats, l´últim Humo de Incienso, que farà un taller de creació de poesia a partir d'imatges.
A JOSE CAÑO del Museu de Belles Arts que farà un taller d'mpremta utilitzant el linóleo, tal i com feien els alumnes de Soler i Godes per a editar la revista SEMBRA als anys trenta.
A JOAN MONTAÑÉS, XIPELLDibuixant i il·lustrador, també ha publicat diversos llibres com Elemental, estimada Norma, El Ultimo mono...per fer-nos el logo del 25è aniversari de l'escola
A NIEVES ABARCA, primera directora del centre, PAQUI TOMÀS , mestra, que també estava present el dia de la inauguració del centre, totes dues els contaran als alumnes com va ser aquell dia, els anys següents en que Soler i Godes tornava al centre a contar-los històries als alumnes, quants xiquets hi havia, quants mestres.....i tantes vivències que formen part del record.
A la BIBLIOTECA DE LA UJI, que ha muntat expressament per al nostre centre l'exposició de Soler i Godes. A la CONLLOGA MUIXERANGA de Castelló, que actuarà en la cloenda

També a totes les persones que estaran presents el dia de l'homenatge, representants de l'administració educativa, exmestres i exalumnes, i els que ara formem part de la vida del centre.
fa 25 anys...
Mural fet pels alumes de 6è al pati amb els dibuixos de les portades de la revista SEMBRA




Entrades populars